Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Το ΚΑΠΗ Ζακύνθου προσφέρει στα μέλη του δωρεάν ιατρικές εξετάσεις.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
======================                                               
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ                                                      Zάκυνθος, 07 / 10 / 2011





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
         
            Με ευαισθησία και επίγνωση της άδικης οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης στην οποία ζούμε εκφράζει ο Δήμος μας την αλληλεγγύη του προς τους δημότες.

          Στο πλαίσιο άσκησης της δημοτικής κοινωνικής πολιτικής, το ΚΑΠΗ Ζακύνθου προσφέρει στα μέλη του δωρεάν ιατρικές εξετάσεις.
          Την Τρίτη, 11 Οκτωβρίου, από τις 8.30΄ το πρωί έως τις 12.30΄το μεσημέρι, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ θα υπάρχει τριμελές κλιμάκιο εξειδικευμένου προσωπικού, που θα πραγματοποιεί μετρήσεις αρτηριακής πίεσης, λιπιδίων και σακχάρου. Οι ηλικιωμένοι που είναι εγγεγραμμένοι στο ΚΑΠΗ μπορούν να κάμουν χρήση αυτής της παροχής.
          Μέσα στους επόμενους μήνες θα ακολουθήσουν και άλλα κλιμάκια κινητών ή σταθερών μονάδων προληπτικής ιατρικής που θα παρέχουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους στους ζακυνθινούς σε διάφορους τομείς της υγείας.

          Σήμερα που το εισόδημα των δημοτών μπαίνει στη «μέγγενη» των περικοπών διαφόρων «μνημονίων» και «συμφώνων», ο δήμος, χρειάζεται  περισσότερο από ποτέ, να προάγει το κοινωνικό πρόσωπο της Αυτοδιοίκησης. Και ο Δήμος μας, με τις πενιχρές οικονομικές του δυνατότητες, είναι αποφασισμένος να το πράττει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου