Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012

συνάντηση εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από όλη την Ευρώπη στο νηπιαγωγίο Ρομιρίου

Δελτίο τύπου
Το νηπιαγωγείο Ρομιρίου Ζακύνθου, στα πλαίσια υλοποίησης προγράμματος Comenius στο οποίο συμμετέχει, πραγματοποιεί συνάντηση εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από Γαλλία, Αγγλία, Ισπανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Πολωνία, Ουγγαρία, Τουρκία και Ελλάδα.
Το πρόγραμμα με τίτλο “Varied Artistic Roots, a Common Cultural Heritage”, ξεκίνησε τον Σεπτέμβρη του 2010 και ολοκληρώνεται τον Αύγουστο του 2012.

Η παραπάνω Πολυμερής Σύμπραξη Comenius, αποτελεί δράση του Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης, απ’ όπου και χρηματοδοτείται μέρος των δαπανών υλοποίησης της, μέσω του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ).

Η συνάντηση των εκπροσώπων των εταιρικών σχολείων στο νησί μας γίνεται από 22/5/12 μέχρι 26/5/12, με την υποστήριξη και βοήθεια του Δήμου Ζακυνθίων, της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ζακύνθου, της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ζακύνθου, του ΤΕΕ Ζακύνθου, του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγοπόδου, του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ζακύνθου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ρίζας και των Νηπιαγωγείων Κοντέικων, Μαχαιράδου και Ρομιρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου