Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Κάλεσμα αλληλεγγύης!


ANAKOIΝΩΣΗ


          Ο Δήμαρχος Ζακύνθου καλεί όλους, όσοι αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και έχουν την ανάγκη βοήθειας σε είδη Πρώτης Ανάγκης και Φάρμακα, να απευθύνονται στον Αντιδήμαρχο κο Άκη Λαδικό, στα Γραφεία του Δήμου στην πλάζ του ΕΟΤ.
          Εκεί, οι πολίτες θα δηλώνουν την ανάγκη τους για ενίσχυση και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου θα κάνουν την τελική επιλογή των δικαιούχων με αυστηρά οικονομο-κοινωνικά κριτήρια.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2695041181 


         Παράλληλα ο Δήμαρχος Ζακύνθου καλεί όλους τους πολίτες του νησιού μας, όσοι έχουν τη δυνατότητα, αλλά και όσοι από το υστέρημά τους επιθυμούν να δηλώσουν παρόντες στο κάλεσμα για κοινωνική αλληλεγγύη προς τους αδύναμους και πληττόμενους της κοινωνίας μας, να συνεισφέρουν με είδη Πρώτης Ανάγκης, Τρόφιμα, Ρούχα και Φάρμακα στη δημιουργία και λειτουργία των Κοινωνικών, Παντοπωλείου και Φαρμακείου. 

          Τα είδη θα συλλέγονται στο κτίριο της Μαθητικής Εστίας, όλες τις εργάσιμες ημέρες, από τις 8 π.μ. έως τις 14 μ.μ., αρχίζοντας από τη Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου.  

          Υπεύθυνος είναι ο αντιδήμαρχος κος Σπύρος Βούτος.
          Τα Κοινωνικά Παντοπωλείο και Φαρμακείο θα παρέχουν τα είδη τους δωρεάν σε άτομα και οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Η τελική επιλογή των δικαιούχων θα γίνει με αυστηρά οικονομο-κοινωνικά κριτήρια από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου