Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Το πρόγραμμα του Θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου

RANGO, ΡΑΝΚΟ (ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)
ΙΟΥΛΙΟΣ/JULY 14- 21
ΩΡΑ: 21:00
Director: Gore Verbinski
Starring: Johnny Depp, Isla Fisher, Abigail Breslin, Ned Beatty and Timothy Olyphant
Διάρκεια - duration: 107’
Ένας κατοικίδιος μικροσκοπικός χαμαιλέοντας με τεράστια καρδιά χάνεται από τους ιδιοκτήτες του και βρίσκει καταφύγιο σε μια πόλη της ερήμου, στη Σκόνη, με κάπως παλαβιάρηδες κατοίκους. Σε μια επικών διαστάσεων αναζήτηση ταυτότητας κάπου στην Άγρια Δύση το μόνο που θέλει είναι να αφομοιωθεί και για το λόγο αυτό προσποιείται πως είναι ένας ατρόμητος θρύλος, χρίζεται σερίφης της πόλης και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τους ιδιόρρυθμους και αρχικά διόλου φιλικούς κατοίκους.

THE FAST AND FURIOUS 5: FAST FIVE
ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ: ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΡΙΟ
ΙΟΥΛΙΟΣ/JULY 14- 21
ΩΡΑ: 23:00
Director: Justin Lin
Stars: Vin Diesel, Paul Walker and Dwayne Johnson, Jordana Brewster and Ludacris
Διάρκεια - duration: 130’
Οι πρωταγωνιστές βρίσκονται για άλλη μια φορά σε μια τελευταία επικίνδυνη αποστολή πολλών κυβικών και μηδενικών, προκειμένου να αποκτήσουν επιτέλους την ελευθερία τους. Άλλωστε από τότε που ο Μπράιαν και η Μία απελευθέρωσαν τον Ντομ, οι τρεις τους βρίσκονται μόνιμα καθοδόν, διασχίζοντας ξέφρενα τα σύνορα, και προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαφύγουν από τις αρχές που τους καταδιώκουν αμείλικτα.

DESPICABLE ME, ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ (ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)
ΙΟΥΛΙΟΣ/JULY 21-27
ΩΡΑ: 21:00
Directors: Pierre Coffin, Chris Renaud
Stars: Steve Carell, Jason Segel, Russell Brand, Julie Andrews and Will Arnett
Διάρκεια - duration: 95’
Σε μια επαρχιακή γειτονιά, υπάρχει ένα σπίτι με ένα καλά κρυμμένο καταφύγιο θαμμένο από κάτω του, τόπο διαμονής του πανούργου Γκρου και του απερίγραπτα κωμικού στρατού του. Ο Γκρου, που μόνιμα καταστρώνει υποχθόνια πλάνα, έχει αυτήν την περίοδο ένα νέο, μεγαλεπήβολο σχέδιο: να κλέψει το φεγγάρι! Όμως προκειμένου να υλοποιήσει τα σχέδιά του αναγκάζεται να υιοθετήσει τρία ορφανά κοριτσάκια που του δείχνουν τέτοια αγάπη, με αποτέλεσμα, ακόμα και αυτό το απόρθητο κάστρο κακίας, να κινδυνεύει να πέσει…

THE HANGOVER 2, HANGOVER ΙΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ… ΜΠΑΝΓΚΟΓΚ.
ΙΟΥΛΙΟΣ/JULY 21-27
ΩΡΑ: 23:00
Director: Todd Phillips
Stars: Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms, Justin Bartha and Mike Tyson
Διάρκεια - duration: 102’
Ο Φιλ , ο Στου, ο Άλαν και ο Νταγκ ταξιδεύουν στην εξωτική Ταϊλάνδη για τον γάμο του Στου. Μετά το πάρτι εργένηδων του Λας Βέγκας, ο Στου έχει αποφασίσει να μην το ρισκάρει και έτσι έχει κανονίσει ένα απλό και ήσυχο γεύμα. Και μπορεί ό,τι έγινε στο Βέγκας να έμεινε στο Βέγκας, αλλά αυτό που θα γίνει στην Μπανγκόγκ ξεπερνά κάθε φαντασία.

KUNG FU PANDA 2 (ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)
ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ/ JULY AUGUST 28-3
ΩΡΑ: 21:00
Director: Jennifer Yuh
Stars: Jack Black, Angelina Jolie, Lucy Liu, Gary Oldman and James Hong.
Διάρκεια - duration: 91’
Ο Πο, το φιλήσυχο, στρουμπουλό, γλυκό, αρκετά αδέξιο και σίγουρα πολύ τεμπέλικο Πάντα που από το πουθενά έγινε δεξιοτέχνης στο Κουνγκ Φου κατακτώντας τον τίτλο του Δράκου πολεμιστή επανέρχεται μαζί με τους μοναδικούς Υπέροχους Πέντε για άλλη μια ξεκαρδιστική περιπέτεια με πολλές εντυπωσιακές σκηνές δράσης και μπόλικο χιούμορ, αλλά και συγκίνηση…

PIRATES OF THE CARIBBEAN: ON STRANGER TIDES
ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΝΕΡΑ
ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ/ JULY AUGUST 28-3
ΩΡΑ: 23:00
Director: Rob Marshall
Stars: Johnny Depp, Penélope Cruz, Ian McShane, Geoffrey Rush and Kevin McNally.
Διάρκεια - duration: 136’
Ο Τζακ Σπάροου θα ξανασυναντηθεί με μια γυναίκα από το παρελθόν του και δεν είναι σίγουρος αν πρόκειται για την αγαπημένη του ή για μια αδίστακτη γυναίκα που θέλει να τον χρησιμοποιήσει για να βρει το "Συντριβάνι της Νεότητας". Ο Τζακ θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια απρόσμενη περιπέτεια στην οποία δεν ξέρει τι πρέπει να φοβάται περισσότερο: Το Μαυρογένη ή τη γυναίκα από το παρελθόν του.

CARS 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 2 (ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ/ AUGUST 4-10
ΩΡΑ: 21:00
Directors: John Lasseter, Brad Lewis.
Starring: Owen Wilson, Larry the Cable Guy, Eddie Izzard, Emily Mortimer and Michael Caine
Διάρκεια - duration: 112’
Για τις ανάγκες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, αλλά και ένεκα του γεγονότος πως, κατόπιν παρεξήγησης, ο Μπάρμπας καλείται να κινηθεί κατά πολύ έξω από τα νερά του και να αναλάβει έναν νέο, ιδιαίτερα απαιτητικό ρόλο, καθώς Βρετανοί μυστικοί πράκτορες ζητούν την... πολύτιμη συνεργασία του, έχοντας πληροφορηθεί πως ο μοχθηρός Καθηγητής Ζούνταπ, ένας διεθνώς καταζητούμενος έμπορος όπλων, απειλεί την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, οι δύο φίλοι αναγκάζονται να γυρίσουν τον κόσμο!

LARRY CROWNE, Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΑΡΙ ΚΡΑΟΥΝ
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ/ AUGUST 4-10
ΩΡΑ: 23:00
Director: Tom Hanks
Stars: Tom Hanks, Julia Roberts, Sarah Mahoney, Roxana Ortega and Randall Park
Διάρκεια - duration: 99’
Όταν ο Λάρι Κράουν απολύεται ανεξήγητα από τη θέση του ως υπάλληλος καταστήματος, συνειδητοποιεί ότι ήρθε η ώρα για κάποια σημαντική αλλαγή στη ζωή του. Πνιγμένος στα χρέη και χωρίς προσανατολισμό, επιστρέφει στα θρανία, πηγαίνοντας ξανά στο πανεπιστήμιο. Εκεί θα κάνει παρέα με μια ομάδα φοιτητών που οδηγούν βέσπες, ενώ θα νιώσει μια ξεχωριστή έλξη για την καθηγήτριά του.

RIO ΡΙΟ (ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ/ AUGUST 11-17
ΩΡΑ: 21:00
Directed by: Carlos Saldanha
Starring: Jesse Eisenberg, Anne Hathaway, Jamie Foxx, Leslie Mann and Will i Am.
Διάρκεια - duration: 96'
Η ταινία μας μεταφέρει στη μαγευτική πόλη του Ρίο Ντε Τζανέιρο και στο πλούσιο τροπικό δάσος της Βραζιλίας και έχει ως ήρωα τον Μπλου, έναν παπαγάλο τόσο σπάνιο που πιστεύει ότι είναι ο τελευταίος του είδους του. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι υπάρχει κι άλλος σαν κι αυτόν- και μάλιστα θηλυκού γένους- αφήνει το βολικό κλουβί του στη μικρή πόλη της Μινεσότα και πετάει για το Ρίο.

TRANSFORMERS: DARK OF THE MOON, TRANSFORMERS 3
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ/ AUGUST 11-17
ΩΡΑ: 23:00
Director: Michael Bay
Stars: Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, Tyrese Gibson, John Turturro, Josh Duhamel
Διάρκεια - duration: 157’
Ζώντας πλέον κανονική ζωή, ο Σαμ Γουίτγουίκι έχει πια αποφοιτήσει από το κολέγιο, αλλά δεν μπορεί να βρει δουλειά στην χτυπημένη από την οικονομική κρίση Αμερική. Την ίδια στιγμή ένα προσσεληνωμένο διαστημόπλοιο από τον πλανήτη Σάιμπερτρον, την ερημωμένη πατρίδα των Transformers, που παρέμεινε για χρόνια επτασφράγιστο μυστικό, θα φέρει στο φως ένα μυστικό όπλο και για ακόμη μια φορά αντιμέτωπους Όπτιμους και Ντισέπτικονς στην Γη. Η ανθρωπότητα θα χρειαστεί και πάλι την βοήθεια του Σαμ...

WINNIE THE POOH - O ΓΟΥΙΝΙ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ (ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ/ AUGUST 18-24
ΩΡΑ: 21:00
Directors: Stephen J. Anderson, Don Hall
Stars: Jim Cummings, Craig Ferguson, John Cleese
Διάρκεια - duration: 69’
Η Walt Disney Animation Studios επιστρέφει στο Δάσος των Γαλάζιων Ονείρων και φέρνει και πάλι στη μεγάλη οθόνη τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, τον Γουίνι το αρκουδάκι, τον Τίγρη, το Λαγό, το Γουρουνάκι, την Κουκουβάγια, τον Γκαρή το γαϊδαράκο, τον Ρω το καγκουρό μαζί με τη μαμά του την Κάνγκου και φυσικά τον αγαπημένο τους φίλο Κρίστοφερ Ρόμπιν, το πανέξυπνο αγόρι που ζει μαζί τους στο δάσος.

TREE OF LIFE, ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ/ AUGUST 18-24
ΩΡΑ: 22:30
Director: Terrence Malick
Stars: Brad Pitt, Sean Penn, Jessica Chastain, Hunter McCracken and Laramie Eppler
Διάρκεια - duration: 138’
Ο Τζακ είναι ένα 11χρονο αγόρι που αντιμετωπίζει τη ζωή με θαυμασμό. Η μητέρα του αντιπροσωπεύει την αγάπη και τη συμπόνια, ενώ ο πατέρας του τον διδάσκει ότι, για να επιβιώσει στον κόσμο, πρέπει να βάζει πάνω απ’ όλα τον εαυτό του. Η εικόνα του Τζακ για τον κόσμο σκοτεινιάζει, όταν βιώνει για πρώτη φορά γύρω του την ασθένεια, τον πόνο και τον θάνατο. Η αναζήτηση της αλήθειας για τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος, θα τον οδηγήσει σε μονοπάτια που ποτέ δεν φανταζόταν.

OPEN SEASON 3, ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ (ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ/ AUGUST 24-31
ΩΡΑ: 21:00
Director: Cody Cameron
Stars: Dana Snyder, Matthew W. Taylor, Kirk Baily, Dana Belben and Cody Cameron.
Διάρκεια - duration: 75’
Ο Boog, ένας αρκούδος που τρελαίνεται για τις σοκολάτες, ανυπομονεί να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής, όπως κάθε χρόνο, με την παρέα του. Όμως, όταν ο καλύτερος του φίλος, ο ζωηρός και πολυλογάς Elliot το ελάφι, τον κρεμάει λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, εκείνος, αν και απογοητευμένος, δεν αποθαρρύνεται και αποφασίζει να φύγει μόνος του για το ταξίδι. Στην πορεία θα συναντήσει ένα τσίρκο και τότε αρχίζουν οι περιπέτειες.

X MEN: FIRST CLASS - X-MEN: Η ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΑ
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ/ AUGUST 24-31
ΩΡΑ: 22:30
Director: Matthew Vaughn.
Stars: James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Bill Milner and Kevin Bacon.
Διάρκεια - duration: 132’
Πριν οι Τσαρλς Ξαβιέ και Έρικ Λενσέρ πάρουν τα ονόματα Professor X και Magneto αντίστοιχα, ήταν δύο νέοι άντρες που ανακάλυπταν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά. Πολύ πριν γίνουν οι μεγαλύτεροι εχθροί, ήταν κολλητοί φίλοι, δούλευαν μαζί - αλλά και με άλλους μεταλλαγμένους - για να σταματήσουν τη μεγαλύτερη απειλή που είχε γνωρίσει ποτέ ο κόσμος. Στην πορεία όμως, δημιουργείται μια ρήξη ανάμεσά τους, που οδηγεί στον αιώνιο πόλεμο.

TANGLED, ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ (ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ/ SEPTEMBER 1-7
ΩΡΑ: 20:30
Directors: Nathan Greno, Byron Howard
Stars: Mandy Moore, Zachary Levi, Donna Murphy, Ron Perlman and Richard Kiel.
Διάρκεια - duration: 100’
Ένας καταζητούμενος αλλά και γοητευτικός ληστής, ο Φλιν Ράιντερ, κρύβεται σε ένα μυστηριώδη πύργο και γίνεται όμηρος της Ραπουνζέλ, μιας όμορφης και δυναμικής κοπέλας με 20 μέτρα μαγικά μαλλιά. Η χρυσομαλλούσα δεσμοφύλακας του Φλιν ψάχνει τρόπο να βγει από τον Πύργο που είναι απομονωμένη για χρόνια και κάνει μια συμφωνία με τον όμορφο κλέφτη.

HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS: PART 2 Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΜΕΡΟΣ 2Ο
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ/ SEPTEMBER 1-7
ΩΡΑ: 22:30
Director: David Yates
Stars: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Ralph Fiennes and Michael Gambon.
Διάρκεια - duration: 130’
Η μόνη ελπίδα του Χάρι είναι να βρει τους Πεμπτουσιωτές πριν τους βρει ο Βόλντεμορτ. Όσο αναζητά στοιχεία, ανακαλύπτει μια παλιά και σχεδόν ξεχασμένη ιστορία – τον θρύλο των Κλήρων του Θανάτου, ο οποίος αν αποδειχθεί ότι αληθεύει, μπορεί να χαρίσει στον Βόλντεμορτ την υπέρτατη δύναμη που αναζητά. Άντρας πλέον, ο Χάρι βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην αποστολή για την οποία προετοιμάζεται: την τελική μάχη με τον Βόλντεμορτ.

THOR
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ/ SEPTEMBER 8-15
ΩΡΑ: 20:30
Director: Kenneth Branagh
Stars: Chris Hemsworth, Anthony Hopkins, Natalie Portman, Tom Hiddleston and Clark Gregg.
Διάρκεια - duration: 115’
Από τον πλανήτη Άσγκαρντ ετοιμαστείτε για μια κατακόρυφη βουτιά στον πλανήτη Γη. Ο Θορ εξορίζεται από τον πατέρα του Οντίν στη Γη όπου, χωρίς μνήμη του μεγαλείου του, αναγκάζεται να μάθει να ζει με τους ανθρώπους. Εκεί γνωρίζεται με μια όμορφη επιστήμονα, την οποία και ερωτεύεται παράφορα, ώσπου έρχεται αντιμέτωπος με τους πλέον επικίνδυνους εχθρούς που επιστρατεύουν τις σκοτεινές δυνάμεις του Άσγκαρντ για να κυριαρχήσουν στη Γη-κι όχι μόνο.

HEREAFTER, Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ/ SEPTEMBER 8-15
ΩΡΑ: 22:30
Director: Clint Eastwood
Stars: Matt Damon, Cécile De France, Bryce Dallas Howard, Lisa Griffiths and Jessica Griffiths.
Διάρκεια - duration: 129’
Ένας Αμερικάνος εργάτης , μια Γαλλίδα δημοσιογράφος και ένας Βρετανός μαθητής... Όλοι τους έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με το θάνατο. Οι ζωές τους από τη μια στιγμή στην άλλη θα αλλάξουν οριστικά και θα αρχίσουν απεγνωσμένα να ζητούν απαντήσεις. Τρεις παράλληλες ιστορίες που διασταυρώνονται σε μια προσπάθεια αναζήτησης της αλήθειας για τη μετά θάνατον ζωή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου