Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ !!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ……………………………


Πράγματι στον Δήμο Ζακυνθίων τους τελευταίους μήνες άλλαξαν πολλά .Ακόμα και οι πολιτικώς αντίθετοι μέσα τους παραδέχονται ότι έσπασε η τραγική εικόνα των τελευταίων χρόνων της Ζακύνθου και αργά αλλά σταθερά φαίνεται κάτι καλό. Πιστεύω ότι δόθηκε η ευκαιρία σε κάποιους που αγαπάνε τον τόπο τους να αρχίσουν το νοικοκύρεμα .

Βλέπω κάποιους - και μαζί με αυτούς και εγώ – που επιτέλους χαμογελάμε όταν βλέπουμε τα καθαρά πάρκα που βγήκαν πίσω από τους τόνους μπάζων και σκουπιδιών χρόνων , την ευγενική αντιμετώπιση των υπαλλήλων του Δήμου στα τηλεφωνήματά μας ή στις υποδείξεις μας οπότε δεν μένει πια παρά να συμμορφωθούμε και εμείς :

• Να μην πετάμε ΟΤΙ μπορούμε και ΟΠΟΥ μπορούμε
• Να μην παρκάρουμε ΟΠΟΥ θέλουμε και ΟΠΟΤΕ θέλουμε
• Να συμμετέχουμε ενεργά , γιατί εμείς είμαστε ο Δήμος και αυτό το νησί είναι το δωμάτιο και η αυλή του σπιτιού μας

Όμως δυστυχώς υπάρχουν και άλλα που δεν αλλάζουν με τίποτα και αντιστέκονται σθεναρά σε οποιαδήποτε βελτίωση και αυτοί είναι κάποιοι υπάλληλοι που πρέπει να εντοπισθούν και να απομονωθούν γιατί όχι μόνο καταστρέφουν την όποια προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής αλλά και δίνουν ¨πάτημα¨ στους κακόπιστους να λένε ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει σε αυτό το νησί.

Μαθημένοι χρόνια τώρα είτε από ¨βολεμένη τεμπελιά¨ να το πούμε είτε από ΙΔΙΑ συμφέροντα να υπονομεύουν την όποια προσπάθεια για ευνομία.
Σαν υπάλληλος που δουλεύει 29 χρόνια εξυπηρετώντας εκατοντάδες πολίτες κάθε ημέρα γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει φόρτος εργασίας , τι σημαίνει να παίρνεις - αν και δημόσιος υπάλληλος – σακούλες με φακέλους για το σπίτι τα βράδια , τα Σαββατοκύριακα , τις αργίες για αυτό τον λόγο ΔΕΝ δέχομαι από ορισμένους υπαλλήλους του Δήμου ότι δεν έπραξαν τα δέοντα και σύμφωνα με τον νόμο γιατί δεν είχαν χρόνο . Χάθηκαν προθεσμίες και υπέφεραν πολίτες γιατί κάποιος – α υπάλληλος ολιγώρησε !!! Για ποιο λόγο;

Ευχαρίστως να αλλάξουμε θέση εργασίας αύριο το πρωί . Όποιος θεωρεί ότι πιέζεται εργασιακά να έλθει στην δική μου υπηρεσία και εγώ να θυσιαστώ απασχολούμενη στο δύσκολο και απαιτητικό έργο του. Αν πάλι δεν θέλει:
Παρακαλώ τον Δήμαρχο να άλλαζε θέση και αντικείμενο στον ή στην υπάλληλο του Δήμου που ασχολείται με το να προωθεί τις μηνύσεις που παραλαμβάνει από την Αστυνομία Ζακύνθου ή παραλαμβάνει τα δικαιολογητικά για την έκδοση αδειών λειτουργίας καταστημάτων γιατί έχει συνήθεια να ¨ξεχνάει¨ χαρτιά ,εδώ και χρόνια, στο συρτάρι του γραφείου του-της με ολέθριες συνέπειες για τους πολίτες!!!!

Μαριάννα Ρουμελιώτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου